Om

Christine LinneaSavasana er et livsstilsunivers baseret på min egen rejse ind i holistisk sundhed.

For blot et par år siden, kunne jeg hverken have forestillet mig at meditere eller at gå op i ingredienserne bag mine plejeprodukter.

Jeg havde kun deltaget i en håndfuld yogatimer, hvor især én stilling gav anledning til stor frustration, nemlig savasana.

På trods af, at mange umiddelbart kender den som den mindst fysisk krævende, så har jeg altid synes, det var den sværeste.

Her er der ingen distraktioner, kun bevidsthed og en åbning til at vende indad i meditation. Mentalt krævende!

Og det er udfordrende, når man gør alt for at undertrykke de signaler, kroppen så tydeligt forsøger at formidle. 

I mange år har jeg levet uden at tage hensyn til min sundhed, spist dårligt, arbejdet for meget, sovet for lidt – i dyb frustration.

Det har været en lang og sej proces at anerkende, at min livsstil ikke kunne gøre mig lykkelig og dermed starte forfra som novice indenfor et helt anderledes way of life. 

Min nye livsstil bygger først og fremmest på at anerkende, hvordan krop og sind spiller sammen i naturlig balance og på den måde arbejde med årsag fremfor symptomer.

Savasana er et kig ind i denne rejse, men samtidig en samling af de erfaringer, som jeg ville ønske, nogen havde skrevet ned for mig.

Her har du derfor mine bedste råd til, hvordan du kan implementere sundere valg så nemt som muligt, både gennem en mere reflekteret livsstil og gennem sunde produktalternativer. 

Kærlig hilsen 

Christine Linnea 

Kontakt mig via kontaktformularen herunder