Kontakt Savasana.dk
💖 MORS DAG - Spar op til 15% på smukke krystaller og skønne krystalsmykker 💖

Kontakt mig her

Har du spørgsmål til din ordre eller svært ved at finde det helt rigtige smykke til dine behov? 

Skriv til mig her, så vi sammen kan finde en løsning på dine behov. ♥︎

Husk at tjekke dit spam-filter, hvis du ikke har fået svar om senest to hverdage.

Se de oftest stillede spørgsmål nedenfor. 

Firmaoplysninger:

Savasana
Kulvej 10, 4. tv
2450 København SV
CVR: 42545910
christine@savasana.dk 

Se handelsbetingelser her.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se svaret på nogle af de spørgsmål, du kan have, når du handler hos Savasana. Har du spørgsmål til en konkret ordre eller kan du ikke finde svaret blandt nedenstående, så skal du ikke tøve med at kontakte mig på ovenstående formular - så vender jeg hurtigt tilbage. ♥︎

Hvor lang tid tager det at få leveret en pakke? 

Typisk er din pakke klar indenfor 1-2 hverdage og derefter afhænger leveringstiden af den fragtmetode du har valgt. Vores kunder har igennemsnit deres bestilling indenfor 3 dage i alt. Haster din ordre, så er du velkommen til at sende os en besked, så vi kan sørge for at få din pakke hurtigt afsted.

Kan jeg returnere en pakke, hvis jeg skifter mening? 

Selvfølgelig! Ønsker du at returnere eller bytte en vare, så skal du blot kontakte os, så hjælper vi med at få pakken retur til os hurtigt. 

Min pakke er en gave, kan jeg få den pakket ind? 

Vi pakker med glæde dine gaver ind. Skriv blot en mail eller en kommentar ved køb, så sørger vi for, at du får din bestilling hjem, klar til at blive givet videre. 

Hvis pakken skal sendes direkte til modtageren, kan du også vælge at få medsendt en personlig, håndskrevet besked, helt gratis. 

Jeg har et ønske om at få smykket justeret (enten i design eller størrelse). Kan man det? 

Ja! I langt de fleste tilfælde, kan vi finde en løsning, som passer præcis til dig. Kontakt mig med dine ønsker, så vender jeg tilbage med mulighederne hurtigt. 

Jeg har lagt min bestilling, men ønsker at tilføje en vare. Hvordan gør jeg det? 

Hvis din bestilling ikke er afsendt, så kan du oftest nå at tilføje varer til din ordre. Kontakt os for at finde en løsning på dine ønsker. 

Kan man finde solide guldsmykker hos jer? 

Vi tilbyder i øjeblikket kun forgyldte smykker af sterling sølv, for at holde prisniveauet på et lejde hvor alle kan være med. 

Kan man gå i bad med smykkerne?

Du kan godt gå i bad med smykkerne uden at risikere rust eller lignende. Hvis du ønsker at holde dine smykker klare og skinnende, så er det dog en god idé at tage dine smykker af, når du går i bad, træner og sover. 

Er dine smykker forgyldte, så er det særligt væsentligt at passe godt på smykket, så guldbelægningen kan bevares så længe som muligt. 

Kan man betale med MobilePay? 

Du kan sagtens betale med MobilePay, ligesom du kan betale med kort. 

Fandt du ikke svar på det du søgte? Så kontakt mig på ovenstående formular, så vender jeg hurtigt tilbage ♥︎

Kontakt os med stort og småt!

Det er ikke altid let at finde det helt rigtige krystalmatch - men det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med. Tøv ikke med at skrive til mig og fortælle mig lidt om din situation - så kan vi sammen finde de helt rette spirituelle redskaber til dig og dine behov. ♥︎