Returvejledning

Hvis du skifter mening om en bestilling, så er du naturligvis velkommen til at returnere eller bytte dine varer hos os - og vi vil gøre vores bedste, for at gøre dette så let som overhovedet muligt for dig. 🥰

Her er derfor et par vigtige pointer, for at vi kan sikre en god proces for dig:

☀️ Husk at sende os en mail med en besked om din retur - her kan du også gøre opmærksom på, hvorvidt du ønsker at bytte dine vare, modtage et tilgodebevis eller pengene retur for din ordre. 

☀️ Bestil et label med rabat her, så ryger din pakke direkte ind i vores system med dine informationer. Pengene bliver tilbageført til den konto, som er brugt i forbindelse med købet.

☀️ Pak din ordre godt ind - husk at give krystaller godt med beskyttelse og undgå at krystallerne kan bevæge sig unødigt i emballagen, så den ikke udsættes for stød og bump på vejen. Du kan altid anvende den kasse og det pakkefyld, som din bestilling kom i.

Vi kan ikke tage krystaller retur, som er gået i stykker på vejen - så hvis du er i tvivl om, hvordan din bestilling skal pakkes, er du altid velkommen til at skrive til os.

 ☀️ Er der tale om reklamation, så afholder vi naturligvis alle udgifter. Skriv til os, så vi kan sørge for at tage os godt af sagen 🫶

Kontakt os her