♥︎ Savasana holder vinterferie. Shop løs i mellemtiden - alle ordrer afsendes d. 13/2 ♥︎

Om

Velkommen til ♥︎

Savasana er skabt i 2021 med udgangspunkt i min egen søgen efter elegante krystalsmykker.

For mange år siden fik jeg nemlig øjnene op for krystallernes fantastiske egenskaber, og fik hurtigt fyldt mit hjem og mine lommer med magiske sten. 

Men jeg manglede muligheden for at bære krystallerne med mig altid, i smykker af ordentlig kvalitet, som passer til den moderne kvinde med et smukt design.

Idéen til Savasana var født og idag får jeg lov at give andre kvinder muligheden for at bære energien fra krystallerne, uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet.

Ved at håndlave alle smykker på bestilling, skabes ethvert smykke med udgangspunkt i hvem der skal modtage smykket. Krystallerne renses og tillægges præcis de intentioner, som er vigtige for energien i smykket, inden det sendes i en skøn og kærlig indpakning, som en oplagt gave til dig selv eller en du holder af.

Savasana krystalsmykker er skabt til at leve i. Skabt til at forstærke alle de særlige egenskaber, som findes i os hver især og til at skabe mere balance, harmoni og nydelse for den enkelte.

Har du særlige ønsker, spørgsmål eller brug for vejledning til at finde det helt rigtige smykke, så er du mere end velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dine behov.

Jeg håber, at du vil finde stor glæde i dit Savasana smykke ♥︎

Kærligst Christine Linnea