Sådan er krebsen - bliv klogere på stjernetegnet her | Savasana.dk
💖 Vi holder vinterferie - alle pakker afsendes d. 11/3 🌴 TAK for jeres tålmodighed 🙏

Alt om krebsen - karaktertræk, arbejde og kærlighedsliv

Stjernetegnet Krebsen er et vandtegn, der er født mellem 22. juni og 22. juli.

Krebsen er kendt som et et af de mest følsomme og intuitive tegn af alle stjernetegnene

Krebsen er af samme grund ofte en god ven og samtalepartner med kan have samtidig let blive overvældet eller skubbet ud af kurs.

Bliv klogere på krebsen her og lær alt om hvordan dette påvirker deres personlighed, karriere og kærlighedsliv - og ikke mindst hvilke krystaller, der gavner stjernetegnet.  

krebs stjernetegn

Personlighedstræk

Krebsen er kendt for at være en beskyttende og omsorgsfuld person, der værdsætter familie og hjemmeliv højt. Krebsen er også kendt for at være en dygtig lytter og en god ven, der er meget loyale overfor venner og familie.

Personer født under stjernetegnet Krebsen er kendt for deres følsomme natur, og de har en tendens til at tage tingene personligt.

De er også kendt for at være forsigtige og tilbageholdende, når det kommer til at åbne op for nye mennesker og oplevelser. Men når de først føler sig trygge, er de i stand til at give deres fulde hjerte og sjæl til deres kære.

stjernetegn

Krebsen er et vandtegn, og deres følelsesmæssige natur kan undertiden føre til humørsvingninger og en tendens til at være lidt for indadvendt.

Men de er også kendt for at være kreative og fantasifulde, og de kan ofte finde inspiration i deres følelser og intuition. Hvis du vil lære mere om stjernetegnet Krebsen og deres karakteristika, kan du dykke ned i vores omfattende guide.

Krebsens positive sider

Krebsen har mange positive sider, blandt andet: 

 • Sensibilitet
 • Følsomme natur
 • Intuitive egenskaber
 • Store omsorgsevner
 • Kreativitet

Krebsens udfordringer

Samtidig har krebsen også tendens til disse udfordringer, som kan skabe problemer for dem: 

 • Bliver let overvældede 
 • Har svært ved at skærme af for andres følelser og meninger 
 • Mange bekymringer

Karriere og arbejde

krebs arbejde

Jobmuligheder

Krebsen er en person, der trives bedst, når han eller hun arbejder med noget, der giver mening og værdi for andre.

Derfor vil de ofte finde sig selv i job, hvor de kan hjælpe og støtte andre mennesker. Nogle af de bedste jobmuligheder for Krebsen inkluderer:

 • Psykolog
 • Sygeplejerske
 • Lærer
 • Terapeut
 • Socialrådgiver
 • Kunstner/musiker

Disse job giver Krebsen mulighed for at bruge deres følsomme og sympatiske natur til at hjælpe andre og gøre en forskel i verden.

krebs arbejdsliv

Arbejdsstil

Krebsen er en hårdtarbejdende person, der vil gøre alt for at nå sine mål. De er også meget loyale over for deres arbejdsplads og kolleger og vil gøre alt for at støtte dem.

Krebsen er en person, der har brug for tryghed og stabilitet på arbejdspladsen, så det er vigtigt, at de har en god work/life balance og en følelse af sikkerhed i deres job.

En af de største udfordringer for Krebsen på arbejdspladsen er deres følsomme natur.

De kan nemlig let blive påvirket af stress og konflikter på arbejdspladsen, så det er vigtigt, at de har en god støttespiller og et godt arbejdsmiljø for at trives.

Kærlighedsliv 

kærlighed krebsen

Krebsen er kendt for at være en meget følelsesladet og romantisk stjerne, og deres kærlighedsliv er ofte meget vigtigt for dem.

De er meget loyale og hengivne partnere, og de vil gøre alt for at beskytte og pleje deres elskede. Krebsen er også kendt for at være meget intuitive og har en tendens til at forstå deres partners behov og ønsker uden at skulle blive fortalt det.

Krebsen kan dog også være tilbøjelige til at være meget følsomme og tage tingene personligt, hvilket kan føre til overdreven bekymring og angst i forholdet.

De kan også være lunefulde og humørsyge, hvilket kan gøre det svært for deres partner at forudsige deres reaktioner og stemninger.

følelsesliv krebsen

Når det kommer til romantik, kan Krebsen være meget traditionelle og foretrækker at tage tingene langsomt og bygge et solidt fundament for deres forhold.

De kan også være meget romantiske og vil gøre alt for at behage deres partner og skabe en følelse af intimitet og tryghed i forholdet.

Krebsen kan dog også have en tendens til at holde fast i gamle følelser og situationer, hvilket kan hæmme deres evne til at bevæge sig fremad og tage risici i forholdet

Hvilke stjernetegn passer krebsen med?

Krebsen passer godt med andre vandtegn, hvor hun vil føle sig spejlet og mødt på sin store følsomhed.

Omvendt kan dette også føre til store følelsesmæssige udsving, som bedre balanceres med et jordtegn som eksempelvis tyren. 

Sundhed og velvære

sundhed krebs

Fysiske helbred

Krebsen er en person, der er meget følsom over for stress og angst. Derfor er det vigtigt for Krebsen at tage sig af sig selv og sin krop ved at spise sundt og motionere regelmæssigt.

Krebsen kan også have tendens til at tage på i vægt, så det er vigtigt at holde øje med kosten og undgå overspisning.

Derudover kan Krebsen have tendens til at have problemer med fordøjelsen og mave-tarmsystemet. Det kan hjælpe at spise mindre måltider hyppigere og undgå fedtholdige fødevarer.

Mental sundhed

Krebsen er en person, der er meget følsom og kan have tendens til at bekymre sig meget. Derfor er det vigtigt for Krebsen at tage sig tid til at slappe af og finde måder at håndtere stress på.

Det kan hjælpe at meditere, dyrke yoga eller andre former for afslapningsteknikker.

mental sundhed krebsen

Det er også vigtigt for Krebsen at være omgivet af mennesker, der støtter og opmuntrer dem, da Krebsen kan have tendens til at føle sig ensom eller isoleret.

Krebsen kan også have tendens til at undertrykke sine følelser, hvilket kan føre til stress og angst.

Derfor er det vigtigt for Krebsen at lære at udtrykke sine følelser på en sund måde og at søge hjælp, hvis der er behov for det.

Krystaller til krebsen

krebs krystalsæt

Krebsen er en følsom og intuitiv stjernetegn, der har brug for harmoni og balance i sit liv. Krystaller kan være en hjælp til at styrke krebsens positive egenskaber og afbalancere dens energi.

Her er nogle af de krystaller, der passer særligt godt til krebsen:

Månestenen er en af de mest populære krystaller til krebsen. Den styrker intuitionen og hjælper med at skabe harmoni og balance i livet.

Månestenen kan også hjælpe med at lindre stress og angst.

krystaller krebsen

Se produkt: månesten halskæde

Røgkvarts kan hjælpe krebsen med at skærme af for stemninger og følelser hos andre, så hun bedre kan mærke sig selv og navigere i de mange indtryk.

Samtidig bringer krystallen ro og tryghed, som er vigtigt for den følsomme krebs. 

røgkvarts

Se alle: krystalarmbånd

 • Golden healer

Golden healer krystaller bringer lys, lethed og optimisme itl krebsen, så hun kan nyde sit liv og sin tilværelse.

Dette hjælper især med at tage noget af "vægten" fra krebsens tunge følelser og bekymringer. 

krystaltårne-krebsen

Se alle: krystaltårne

Se det samlede krystalsæt til krebsen her.

Andre krystaller som kan bidrage positivt til krebsen er eksempelvis akvamarin. 

Akvamarin er en blå krystal, der styrker kommunikationen og hjælper med at udtrykke sig klart og ærligt. Det er også en krystal, der kan hjælpe med at lindre stress og angst.

Citrin kan også være gavnlig til at styrke selvværdet og mindske angst.

Kærlighedskrystallen rosakvarts styrker hjertechakraet og hjælper med at skabe harmoni og balance i relationer hos krebsen.

Det er samtidig en krystal, der kan hjælpe krebsen med at udtrykke sine følelser og kommunikere på en kærlig og omsorgsfuld måde.

Disse krystaller kan være en hjælp til at styrke krebsens positive egenskaber og afbalancere dens energi.

 

Vil du se mere om hvilke krystaller der gavner de øvrige tegn? Så se: alle stjernetegns krystalsæt