Krystaller og stjernetegn - find dit stjernetegns krystalmatch her | Savasana.dk
💖 Vi holder vinterferie - alle pakker afsendes d. 11/3 🌴 TAK for jeres tålmodighed 🙏

Krystaller og stjernetegn - hvilke krystaller passer til dit horoskop?

Krystaller har en stor tilknytning til astrologi og stjernetegn. Derfor ønsker mange også at kende deres såkaldte fødselssten, lykkesten og øvrige krystaller, som kan styrke deres stjernetegns særlige egenskaber. 

Stjernetegn krystaller

Det er dog værd at tænke over, at dit horoskop er langt mere end dit soltegn - som populært kaldes stjernetegn.

Dit horoskop består af et kompliceret samspil af mange forskellige tegn og planeter, og derfor har alle mennesker med et bestemt stjernetegn eksempelvis ikke præcis de samme udfordringer og gaver med sig ind i livet. 

Dit unikke horoskop - sammen med dine unikke livsvalg - skaber fundamentet for dig og dermed hvilke krystaller der er gavnlige for dig. 

Det vil jeg tale meget mere om i andre indlæg, så vi kan gå i dybden med horoskoplæsning.

I mellemtiden vil jer her fremhæve de krystaller, som kan være gavnlige for de individuelle tegn og hvorfor. 🌙

Udgangspunktet for valg af krystaller

Der findes rigtig mange forskellige holdninger til, hvilke krystaller der gavner hvilke stjernetegn. Og her er det værd at nævne, at der findes mange modsatrettede holdninger til, hvilke stjernetegn der passer til hvilke krystaller.

Min oplevelse er, at mange udelukkende fokuserer på at styrke de egenskaber, som allerede findes i stjernetegnet.

Det er ikke forkert, men sandheden er, at mange helt naturligt tapper ind i deres soltegns syrker og til gengæld kan have gavn af krystaller, der kan balancere dem.

Eksempelvis kan et ildtegn nemt brænde ud, hvis det ikke får en modvægt til at kontrollere ilden. 

Her hviler jeg på den gamle ayurvediske læresætning: lige øger lige og modsat balancerer. 

Krystaller stjernetegn

Se kollektionen med skønne smykker til hvert tegn her

De nedenstående vejledninger er derfor både med øje på, hvordan de individuelle stjernetegns egenskaber kan styrkes, samtidig med, at deres udfordringer balanceres.

For det er simpelthen for simpelt at sige, at alle fra ét stjernetegn altid har gavn af den samme krystal. 

I sidste ende er det helt op til dig, at vurdere hvilke krystaller der passer til dine behov. Og derfor er du altid velkommen til at udforske krystaller fra andre stjernetegn og dykke dybere ned i dit horoskop, som måske kan give nye input til hvilke andre tegn, der spiller ind for dig. ♥︎ 

Vædder

Vædderen er kendt for sine lederegenskaber, ihærdighed og viljestyrke. Væddere venter ikke på noget eller nogen, her er der fart over feltet og et lazer-skarpt fokus. 

Vædder krystaller

En vædder i ubalance kan dog også blive særdeles stædig, og måske en smule hensynsløs overfor sine omgivelser.  

Elementet er ild, hvilket indenfor astrologi betyder, at temperamentet er impulsivt, stort og lideskabeligt. 🔥

Jeg vil derfor især anbefale væddere at supplere med krystaller, som ligger inde med helt andre elementer. Eksempelvis hæmatit kvarts,  rhodocrosit, jordbær kvarts eller rhodonit, som kan supplere lidenskaben med omsorg, blidhed og kærlighed. Dog helt uden at lægge en dæmper på lidenskaben. 

Vædderen har absolut også stor gavn af krystaller, der kan bidrage med ro og healing, som eksempelvis turmalin eller bjergkrystal

Med denne energi bliver der også bedre plads til refleksion og grounding, som er vigtige balancepunkter for vædderen. 

Dog er den vigtigste krystal i min optik: pyrit. Denne skønne krystal er især forbundet med succes, motivation og manifestering som er vædderens kerne-potentialer. 

pyrit halskæde

Se produkt: Vædder halskæde med pyrit

På den måde kan vædderens fantastiske mod, stålsathed og vilje få sundt modspil af blidere energier, som vil sikre, at vædderen ikke risikere at brænde ud eller komme til at mase sig selv eller andre på vejen. 

I vores særligt udvalgte krystalsæt, har vi sammensat tre af de mest essentielle lommesten til vædderen, så du kan få de vigtigste krystaller til stjernetegnet med en skarp pris. 

Du kan dog også bære krystallerne enkeltvis som smykker eller lommesten, som du synes, det giver mening for dig. ♥︎

vædder krystaller

Se produkt: Vædder krystalsæt

Tyr

Tyren er et fantastisk stærkt, roligt og livsglad stjernetegn. Tyren er ofte meget tålmodig og rummelig, men man skal ikke tage fejl - tyren kan sagtens både tage fra og se rødt.

Men der skal altså noget til, for at sætte den igang. 

Tyr krystaller

Elementet er jord og udfordringen for tyren er ofte, at tempoet kan gå næsten helt i stå og udviklingen lige sådan.

Der er masser af nydelse på tapetet, men det kan være sundt at sætte lidt fut under ambitionerne, kreativiteten og evnen til at tænke ud af boksen. 

Det er tigerøje en fantastisk krystal til. Her får tyren en masse af den energi, som skal til for at sætte gang i hjulene. Og når først tyren er kommet igang, så er den faktisk svær at stoppe igen.

tigerøje krystaller til tyren

Se produkt: tyr halskæde med tigerøje

Dette gælder også for karneol og rhodonit, der tilbyder tyren lidt ekstra skub til passionen. 🙌

Ligeledes er calcit en skøn følgesvend for tyren, hvor den energien kan blive suppleret af de lette og lyse vibrationer fra den skønne krystal 

Få fingrene i de vigtigste krystaller for tyren til en skarp pris, med vores krystalsæt af særligt sammensatte krystaller, der støtter tyren på bedste vis. 

 tyr stjernetegn og krystaller

Se produkt: Tyr krystalsæt

Tvilling

Tvillingen er en ørn til at smelte ind og tilpasse sig. En tvilling har ofte gang i mange ting med mange mennesker og en skarp sans for hvad der er på mode. 

Elementet er luft, så æstetik, kommunikation og sans for detaljen er lige tvillingen. Til gengæld er den flyvske energi ind imellem også ansvarlig for, at tvillingen kan miste jordforbindelsen.

Derfor er det ikke sjældent at tvillingen bliver beskyldt for at være uærlig og svær at stole på. 

Tvilling krystal

Fordi tvillingen er eminent til at at tilpasse sig, så er min anbefaling at se mod krystaller, som styrker forbindelsen til selvet, autenticiteten og integriteten.

På den måde kan tvillingen bruge sine egenskaber på at skabe skønhed, forståelse og fællesskab og samtidig søge mod dybde, balance og omsorg. 

Det er lepidolit et fantastisk bud på. Lepidolit er nemlig en krystal der ofte bruges til at fremme indre ro og balance, så tvillingen kan holde fast på sig selv og sin balance mellem de mange indtryk. 

tvilling halskæde

Se produkt: tvilling halskæde med lepidolit

Dens bedste egenskab er, at den kan støtte os i at skabe forbindelse til os selv, så vi kan se os selv klart og ikke distraheres af andres forventninger til hvordan vi burde være. 

Ligeledes anbefaler jeg især obsidianjaspis og sodalit for at bringe en smuk modpol af ro og jordforbindelse til tvillingens flyvske natur. 

Med Savasana krystalsættet til tvillingen får du alle de tre vigtigste krystaller, til at støtte tvillingen i at balancere hendes kvaliteter på én gang.

tvilling stjernetegn

Se produkt: Tvilling krystalsæt

Krebs 

Jeg ved godt, at man ikke bør have et favorittegn - men det har jeg. Og det er krebs. 

Men det er heller ikke så underligt, for krebse er typisk meget omsorgsfulde og empatiske mennesker. De er følsomme sjæle, som typisk også har stærke intuitive evner.

Sikkerhed, familie og omhyggelighed er nøgleord, som ofte kommer til udtryk i krebsens måde at være på, og opgaver de tager på sig. I ubalance kan krebsen af samme årsag blive ængstelig og få tendens til bekymring. 

Derfor har krebsen rigtig godt af at være lidt mere i nuet, lade sig selv nyde og give slip på bekymringerne, når de overtager.

Krebs krystal

Af den grund kan jeg ikke forestille mig vigtigere krystal end den smukke Golden healer.

Golden healer er nemlig uovertruffen i at få begge ben tilbage på jorden, få ryddet op i bekymringerne og give selvtilliden et sundt boost. Det er den bedste krystal til at sikre stabilitet og ro - vigtige balancepunkter for den følsomme krebs.⚡️ 

Krebsens herskerplanet månen betyder, at krebsens sensible sind er meget modtagelig overfor stemninger og indtryk.

Det betyder også, at krebsen ofte har en god intuition. Med en månesten kan denne egenskab styrkes, hvilket gør krebsen endnu bedre i stand til at navigere i livet og træffe de bedste beslutninger for sig selv. 

krebs krystal halskæde

Se produkt: Krebs halskæde med månesten

Som modpol til følelserne og stemningerne kan krebsen have glæde af skønne røgkvarts. Her kommer der ro, jordforbindelse og fred til paletten, og det er tiltrængt til krebsens mange følelser og fornemmelser. 

Shop alle tre sten i krystalsættet til krebsen, hvor de vigtigste krystaller for krebsen er samlet til én skøn kombination. 

krebs stjernetegn krystaller

Se produkt: Krebs krystalsæt

Løve

Løver er ægte showstoppers, der kan lide at være i centrum, hvilket understøttes af deres karisma og uendelige charme. 

Oftest er løven en populær og social sjæl, der har mange bekendtskaber og mange beundrere.

Der kan være et stort fokus på popularitet og anerkendelse, hvorfor en løve i ubalance derfor også kan komme til at være drevet lidt for hårdt af egoet eller opleve jalousi, mindreværd og stort temperament. 

Derfor er det vigtigt at få hevet sin løve-energi lidt ned på jorden igen.

En god måde at gøre det på, er ved at skabe en god kropskontakt og på den måde finde vej tilbage til nuet. Det kan man eksempelvis få hjælp til fra en krystal som Karneol

 

Løve krystal

Karneol er nemlig vidunderlig til at få styrket forbindelsen til vores sanser, vores krop og intuition, med sin groundende og varme energi.

Krystallen er desuden ekstremt skøn at arbejde med når det gælder sensualitet og lidenskab - to vigtige områder for alle løver. 🔥

løve krystal

Se produkt: løve halskæde med karneol

Det er samtidig essentielt ikke at tæmme løvens passion eller lyst, da denne er en vigtig drivkraft i løvens måde at være i verden på.

Tigerøje kan hjælpe løven med at sætte skub og fokusere energien, imens en krystal som obsidian kan hjælpe med at bevare den grounding og ro, som trækker løvens balance i den rigtige retning. 

Find alle de vigtigste krystaller, i krystalsættet til løven, hvor de særligt udvalgte krystaller kan fås samlet til en god pris. 

løve krystalsæt

Se produkt: Løve krystalsæt

Jomfru

Jomfruen er ofte associeret med perfektionisme. Her er omhyggelighed, ordentlighed og tryghed vigtige faktorer, som ofte kendetegner jomfruens karaktertræk. 

Det gør jomfruer til virkelig skønne værter, venner og kollager, fordi der gøres en dyd ud af at være opmærksom på andres behov, forpligtelser og hensyn.

Derfor kan du altid regne med, at jomfruen husker din fødselsdag og helt sikkert også har husket en betænksom og lækker gave - jomfruen er nemlig også lidt af et luksusdyr. 💦

Jomfru krystal

En jomfru i ubalance risikerer derfor at blive opslugt af deres egen kontrol og forventninger.

Det resulterer ofte i, at jomfruen bliver stærkt optaget af materielle ting og holder sig indenfor sin komfortzone - (for der får hun altid 12).

Derfor anbefaler jeg aventurin til alle jomfruer, der trænger til at slippe tøjlerne en smule.

Aventurin halskæde

Se produkt: Jomfru krystalhalskæde

Aventurin er nemlig en eventyrssten. Her er der fuld tillid til både universets flow og egne evner, hvilket giver den perfekte grobund for en nydelsesfuld og afslappet tilgang til livet. 

Det kan ofte hjælpe jomfruen til at turde drømme stort, kaste sig ud i nye spændende udfordringer og samtidig være til stede, lige der hvor de er, uden at planlægge fremad. 🍀

Samtidig har jomfruen glæde af en krystal, der kan hjælpe hende med at mærke sig selv, sine grænser og forbinde sig til nuet. 

Jomfruen kan nemlig have tendens til at bekymre sig unødigt om både fremtidsscenarier og fortidens oplevelser, men med lidt jordforbindelse får hun plads til at nyde nuet og slippe kontrollen en smule. 

Derfor skal jomfruen selvfølgelig også have en jaspis i sin krystalsamling, 

Af samme grund anbefaler jeg også jomfruen at arbejde med en amazonit, som kan give et godt boost til selvtillid og autenticiteten, så jomfruen kan føle sig fri til at være den, hun inderst inde er. 

jomfru stjernetegn krystaller

Se produkt: Jomfru krystalsæt

Vægt

Vægte er oftest associeret med retfærdighed og balance. Det er ikke tilfældigt, for vægten er meget optaget af netop disse elementer. 

Derfor er de også fantastiske mæglere og konfliktløsere, fordi de altid kan se sagen fra forskellige vinkler og er dygtige kommunikatører. 

En vægt i balance er ofte harmonisk, kærlig og opmærksom, med en stærk sans for sine omgivelsers behov og sine egne værdier.

Det astrologiske element luft giver vægten et stort fokus på det mentale, æstetik, det logiske og på sine tanker, der gør dem vidunderlige til at drømme, tænke abstrakt og forstå kompliceret logik.

I ubalance betyder dette dog, at vægten har svært ved at mærke sig selv, kan forsvinde helt ind i romantiske forestillinger eller bliver behagesyg overfor omgivelsernes krav. 

For at komme dette til livs, skal vægten kunne mærke sig selv og stå stærkt i sin essens. Det kan amazonit eksempelvis være et skønt værktøj til. 

Vægt krystal

Amazonit vibrerer nemlig med en kræftfuld energi, der kan støtte os i at mærke hvad der er sandt for os og holde fast i dette, når andres vinde forsøger at blæse os omkuld.

Jeg er selv vægt og er meget glad for mine amazonit krystaller, som altid støtter mig, når jeg føler mig rådvild og usikker. 

En populær krystal til vægte er desuden rosakvarts, som er en vidunderlig støtte når det kommer til indre balance, selvkærlighed og ro.

For en vægt som tvivler meget på sig selv eller har mange bekymringer er dette bestemt også en vigtig krystal at kende til, så selvkærligheden og den indre balance kommer i fokus. 

rosakvarts halskæde

Se produkt: Vægt halskæde med rosakvarts

Til vægtens ængstelighed og bekymringer, anbefaler jeg at arbejde med apatit. Apatit er nemlig en skøn og beroligende krystal, der samtidig styrker nogle af vægtens mest essentielle kompetencer, nemlig hendes egenskaber indenfor kommunikation.

Snup alle krystallerne i vægtens krystalsæt til en skarp pris, eller bær krystallerne enkeltvis, eksempelvis som smykker

vægt krystaller

Se produkt: Vægt krystalsæt

Skorpion

Skorpionen er kendt for sin intensitet og dybde.

Typisk er skorpioner meget optagede af udvikling og transformation, hvorfor de heller ikke er bange for mørket.

Fra nattens mørke følger nemlig daggry, og det driver skorpionen med nysgerrighed og fascination ind i alt det svære, udfordrende og måske endda det hemmelighedsfulde. 

Nogen mener at skorpioner kan være utilnærmelige eller "spidse", men faktisk er skorpionen blød og følsom - hun skal blot have plads til at åbne sig op. 

Når først en skorpions hjerte er vundet, er de derfor de mest hengivne, loyale og opmærksomme mennesker - så længe de ikke trodses, for der er ikke mange 2. chances her. 

En skorpion i ubalance kan dog godt få tendens til jalousi eller kynisme. De kan have tendens til at blive opslugt af mørket og derfor også negativitet og mistænksomhed. 

Skorpion krystaller

En vigtig krystal for skorpioner at kende, er derfor ametyst. Krystallen kan nemlig hjælpe skorpionen til at skabe klarhed over sine tanker. 

Ametystens beroligende egenskaber skaber balance for impulsstyrede reaktioner og den "hårde" skal blødes en smule op.

Samtidig er krystallen utrolig gavnlig i forbindelse med meditation og sjælelig fordybelse. Noget som ligger skorpionen meget nært. 🔮

Sammen med obsidian er skorpionen for alvor i sit es - her er der nemlig fuld støtte til at dykke ned i hemmeligheder og skyggesider, for at skabe udvikling og transformation.

Det samme kan siges med larvikit, en variant af labradorit, som især er forbundet med intens refleksion, visdom og spirituel indsigt. 

Du kan få alle tre krystaller i skorpionens krystalsæt, eller du kan vælge den krystal, som kalder mest på dig. 

skorpion krystaller

Se produkt: Skorpion krystalsæt

Skytte

Skytten er den ultimative frihedselsker. Her er der masser af energi og eventyrslyst, hvorfor skytter er fabelagtige idémagere og igangsættere. 

Typisk trives skytten bedst, når alle døre er åbne og bryder sig ikke om for mange planer eller fastlåste rammer.

Nogen vil sige, at skytter derfor kan være lidt utilregnelige eller ude at stand til at binde sig. Det er ikke sandt - men det er godt for skytten at vide, den beholder sin personlige frihed imens. 

Det kan dog være svært for skytten at gennemføre projekter eller blive i positioner for længe af gangen.

Derfor har skytten godt af at blive tilført ro og refleksion, så den evige følelse af frihed og mulighed kan findes indefra. 

Skytte krystaller

Jeg anbefaler sodalit til alle skytter, fordi sodalit er en fantastisk krystal i forandringer. Og er der noget skytter søger, så er det forandring.

Sodalit kan hjælpe med at give slip på gamle overbevisninger eller gamle følelser, ved at finde ind til kernen i os selv og stå stærkt her. 

skytte krystal

Se produkt: Skytte halskæde med sodalit

Samtidig vil jeg dog også anbefale aventurin, der er en vidunderlig støtte i forbindelse med eventyr og nye projekter. På den måde kan skytten kaste sig ud i alle de oplevelser, projekter og drømme, som kalder på hende, med en god portion held og succes i lommen. 

Fordi skyttens passion er hendes bærende fremdriftskraft i livet, er det selvfølgelig også essentielt at passe godt på hendes ild.

Det kan gøres med hjælp fra ild kvarts (hæmatit kvarts), der støtter skytten i at mærke sig selv og følge sin lidenskab. 

Få alle krystallerne samlet i skyttens krystalsæt, men de særligt udvalgte sten til en god pris. 

skytte krystaller

Se produkt: Skytte krystalsæt

Stenbuk

Man plejer at sige, at ønsker du noget gjort, så skal du placere opgaven hos en stenbuk. Her er nemlig et tegn, fuld af iværksætteri, ihærdighed og pragmatisk overblik. 

Stenbukken trives med udfordringer og søger altid "op". Samtidig er der fokus på opgaven nu og her, med begge ben plantet solidt på jorden.

Tænk blot på hvordan stenbukke i naturen klatrer på stejle skrænter og klippevægge - uden at kigge ned og uden at blive befippet over omfanget af rejsen forude. 

Det gør også stenbukke til fantastiske ledere og meget ansvarsfulde personer. 

Stenbuk krystal

En udfordring for stenbukken er dog somme tider at slippe perfektionismen og overgive sig til nydelsen i øjeblikket. 

Derfor anbefaler jeg især stenbukken at arbejde med agat og jaspis, som hver især er kendt for sprede balance, jordforbindelse og ro omkring sig. 

Sådan kan sanseligheden blive introduceret til stenbukken og styrke hendes inderste behov for nydelse, ro og måske også fremme en følelse af at være til stede i kroppen og i nuet. 

Men stenbukken kan som sagt ikke lade være med at bevæge sig frem for længe ad gangen. Det er ganske enkelt hendes natur at søge mod udvikling og fremdrift. 

Og med den natur, har man stor glæde af en portion held og succes med sig i rygsækken. Derfor må stenbukken selvfølgelig have en aventurin ved sin side. 

Aventurin er nemlig en eventyrssten, som støtter vores mod og åbner vores blik for mulighederne omkring os.

Det gør krystallen til en fantastisk følgesvend for en entreprenant sjæl som stenbukken, som samtidig får glæde af aventurins egenskaber inden for held og velstand. 

Stenbukken har selvfølgelig glæde af krystallerne enkeltvis, men du kan også købe de tre sten samlet i stenbukkens krystalsæt, til en god pris. 

stenbuk krystaller

Se produkt: Stenbuk krystalsæt

Vandbærer/Vandmand

Vandbæren - eller vandmand - er et stjernetegn associeret med stor autenticitet og rebelskhed.

Vandbærere er nemlig ikke bange for at gå imod strømmen, og typisk er de ledsaget af en stor portion karisma, hvilket gør dem utroligt inspirerende ledere. 

Mange vil forbinde vandbæren med mod og styrke, netop for sin evne og vilje til at gå egne veje.

Men vandbæren er også en taktiker og en kløgtig tænker, som virkelig forstår at tænke ud af boksen og gennemskue komplekse problemstillinger.

Derfor finder vandbæren sig også godt tilrette med intellektuel fordybelse eller i etiske og politiske arenaer. 

Vandmand krystal

En vandbærer i ubalance risikere at sidde fast i forforståelser omkring bestemte overbevisninger og dermed skabe unuancerede kløfter mellem sig selv og andre.

Det kan føre til konflikter og ikke mindst at vandbæren går glip af en masse gode oplevelser, relationer og indsigter. 

Derfor anbefaler jeg naturligvis granat. Krystallen er med sin milde og kærlige energi, eminent til at skabe balance og forståelse, så vandbæren kan åbne sit syn en smule og møde andre med kærlighed og åbenhed. 

vandbærer halskæde

Se produkt: Vandbærer halskæde med granat

Men derudover anbefaler jeg også ørken jaspis. Denne krystal er nemlig en fantastisk til at komme "ud af hovedet", hvor vandbæren ellers har tendens til at holde til.

Med krystaller som de to ovenstående i samspil får vandbæren mulighed for at få forbinde sig til sanserne i stedet og dermed sine følelser, intuition og nuet. 

Sidst men ikke mindst har vandbæren selvfølgelig også stor glæde af labradorit. Denne krystal puster til det store, intellektuelle potentiale som findes hos vandbæren og som kan drive hende til helt uanede højder. 

Med labradorit kan vandbæreren fordybe sig i sine tanker eller i sin spirituelle praksis, hvor hun kan blive klogere både på sig selv og resten af verden. 

Bær krystallerne hver for sig - eller køb dem samlet til en god pris med vandbærerens krystalsæt. 

vandbærer krystaller

Se produkt: Vandbærer krystalsæt

Fisk

Det sidste tegn i dyrekredsen er den kreative og følsomme fisk. Fisken er kendt for sine udtryksfulde evner, der gør dem fabelagtige i alle former for kreative foretagender.

Men derudover er fisken utroligt følsom, sensitiv og kærlig.

Intuition er fiskens store force. Der er nemlig en rigtig god forbindelse til kroppen, men også til energierne omkring dem.

Det gør dem til dygtige menneskekendere og ofte til nogen, som andre har meget tillid til og lyst til at betro sig til. Fisk krystal

Fiskens udfordring er oftest at holde jordforbindelsen og at overskue praktiske forhold, der spænder ben på vejen.

Fisken kan nemt blive overvældet - også af sine egne følelser - og derfor kan der god være brug for lidt modvægt, til at skabe overblik og ro omkring dem. 

Det kan Røgkvarts hjælpe med. Røgkvarts er nemlig en skøn krystal, der hjælper på beslutsomhed, tryghed og handlekraften.

Med den kan fisken langt nemmere samle sig om det som er uoverskueligt og samtidig hold et fokus, som gør det nemmere at nå sit mål. 

fisk halskæde røgkvarts

Se produkt: Fisk halskæde med røgkvarts

Derudover har fisken selvfølgelig glæde af fredsommelige lepidolit, der bringer ro og balance til fiskens lidt kaotiske natur.

Krystallen er samtidig en støtte til kreativiteten og det drømmende, som selvfølgelig er fiskens største force. 

Men også karneol kan støtte fisken her, hvor den sanselige natur og det lidenskabelige væsen kan støttes af denne krystal. 

Med fiskens krystalsæt får du alle tre krystaller i forening, til en skarp pris. 

fisk krystaller

se produkt: Fisk krystalsæt

Har du spørgsmål til hvilken krystal der passer til dig eller én du har nær, er du altid velkommen til at kontakte mig her. ♥︎

Du kan også blive klogere på andre krystaller, ved at hoppe til indlægget Fluorits egenskaber og betydning eller Rens og genopladning af krystaller