Savasana.dkSavasana.dk
Manifestation og Law of Attraction - 5 metoder til at optimere din energi

Manifestation og Law of Attraction - 5 metoder til at optimere din energi

Manifestering er efterhånden blevet næsten lige så udbredt som at arbejde med krystaller. Og faktisk giver det rigtig god mening at vide lidt om begge dele, hvis man ønsker at arbejde med energi. 

Manifestering, eller Law of Attraction, fungerer nemlig på præcis samme måde som krystaller. Princippet for dette er, at alting vibrerer med en energi. Alt. En sang, et smil, en tidlig morgen og dine yndlings cowboybukser.. DU er energi. 

Og denne energi er i forandring. 

Manifestering

Hvad er manifestation og Law of Attaction?

Har du nogensinde set en stemmegaffel sætte gang i andre stemmegafler, helt uden berøring? Kun lydens energi får andre gafler til at stemme i - med præcis samme frekvens. 

Ligesådan fungerer energi i andre situationer. Uden at vi overhovedet registrerer det. 

Energi smitter af og derfor manifesterer vi faktisk hele tiden. Også selvom vi ikke er bevidste om det.

Det kan du måske genkende fra en situation, hvor du er blevet mødt med negativitet, vrede eller bare "dårlig stemning." I disse situationer er det svært ikke at blive påvirket og selv stemme ind på en lignende frekvens. 

Det er det samme som sker, når du selv vibrerer på en lav frekvens. Automatisk vil energien omkring dig stemme i. Det er måske også bedre kendt som én ulykke kommer sjældent alene. Og det vil de fleste af os nok gerne undgå. 🙏

Betyder det så, at du aldrig må være ked af det, sur eller have en dårlig dag? Absolut ikke! Men det betyder, at dit mindset spiller en rolle i dit liv - og det skulle gerne være en god nyhed.

For det betyder også, at du kan arbejde med manifestering og Law of attraction til at få det præcis, som du gerne vil have det. 

Hvordan arbejder man med manifestering og Law of Attraction? 

Der findes en vifte af redskaber til at arbejde med manifestation. Men det er vigtigt at forstå grundelementerne bag, for ikke at falde i den klassiske "du skal bare tænke positivt"-fælde. 

Rigtig mange manifestations-guruer hævder nemlig, at dette er nøglen bag Law of Attraction. Men det er langt fra hele sandheden, og i min optik, gør sådan en filosofi mere skade end gavn. 

Livet er komplekst og for at leve autentisk er det nødvendigt at anerkende dette - og alle de årsager der findes til, at livet ikke altid er lutter lagkage. 

Alligevel er jeg her med et budskab om, at du er til for at leve frit, autentisk og lystfuldt. Imens smerte ind imellem er uundgåeligt, så er lidelsen ikke. 

At være bevidst om sin energi - og om andres, gør det muligt at træffe aktive valg omkring dette og på den måde, komme nærmere det liv vi er tiltænkt. 

Law of Attraction

Værktøjer til manifestering og Law of Attraction

Der findes rigtig mange forskellige metoder til at arbejde med sin energi og dermed med manifestation og Law of Attraction.

Fælles for dem er, at ambitionen er, at hæve vores personlige energi og tune os ind på frekvensen for det vi drømmer om. 

Eksempelvis drømmer du måske om at finde en partner. I så fald vil det være fordelagtigt at arbejde med sin energi på en måde, hvor vibrationen stammer fra et sted af kærlighed, taknemmelighed og overskud - imens eventuel mistro, usikkerhed, jalousi eller lignende, gør det vanskeligere at finde et sundt og stærkt match. 

I det følgende vil jeg komme ind på et par af måder du kan gå til Law of Attraction eller manifestation på. 

1. Bliv bekendt med din grundenergi

Fundamentet for at kunne arbejde bevidst med vores energi, er at hæve vores grundenergi. 

Vi kan hver især have mange forskellige forudsætninger for hvilken grundenergi vi vibrerer med. Vi fødes ind i livet med forskellige forudsætninger og igennem livet - især som børn - bliver vi også disponeret overfor mange forskellige faktorer, som er uden for vores kontrol. 

Et lavpraktisk eksempel er måske at en person med min højde vil have svært ved at manifestere sig til en karriere som eksempelvis basketballspiller. 🤠 Jeg er simpelthen ikke født med de forudsætninger. 

Et langt mere komplekst eksempel kunne være, at blive født ind i en familie med en problemstillinger som eksempelvis omsorgssvigt. Det sætter spor og kan give nogle udfordringer, som vi er nødt til at arbejde aktivt med, hvis det ikke skal give os problemer senere i livet. 

Derfor starter al manifestering med at gøre sig bekendt med sin grundværdi. Lære sig selv at kende. Hvilke mønstre findes i vores liv? Og hvilke dynamikker har vi med vores omgivelser? 

En god måde at dykke ned i dette er gennem journaling, altså en form for dagbogsførelse med daglige refleksioner. 

Manifestation

2. Bliv bekendt med dine inderste drømme 

Hvad drømmer du egentlig om? Eller måske vi skal vende spørgsmålet om.. Hvorfor drømmer du, som du gør? 

Dine drømme er ikke tilfældige - og det er heller ikke forkert at drømme om noget praktisk eller materielt. Men det kan være nyttigt at gå bag om sine længsler for at afdække den sande årsag til din sjæls søgen. Især hvis du bliver ved med at opleve blokeringer. 

Drømmer du eksempelvis om en lønforhøjelse, så spørg dig selv hvorfor? Handler det om anerkendelse, økonomisk frihed eller materiel velstand?

Og hvorfor gør det så det? 🤓

Nå, men før der går helt Inception i det igen, så lad mig igen komme med et eksempel. 

3. Praktiser skyggearbejde og healing

I mange år var jeg dybt optaget af at få mere anerkendelse for mit arbejde. Hver gang jeg ramte én milepæl, så fixerede jeg mig på det næste.

Jeg var konstant utilfreds og følte mig samtidig utilstrækkelig, fordi jeg ikke kunne mærke, at mine mål blev opfyldt - selvom de rent faktisk gjorde.

Efter et stort arbejde med mig selv, blev jeg klar over, at jeg var nødt til at starte med at finde denne anerkendelse indefra.

En del af den proces betød også, at jeg sagde mit job op og med tiden, blev det gamle mål om anerkendelse fra min karriere skiftet ud med anerkendelse på andre fronter. Og i dag kan jeg mærke den, fordi jeg fandt roden til mit behov.

Det hele starter dog med at afdække skyggerne i os selv. Hvad står i vejen for os? Og hvordan healer vi dem?

Jeg kan komme på en række andre typiske skyggesider, eksempelvis pleasing tendenser, jalousi i parforhold, behovet for at hæve sig selv over andre eller ikke at ville dele ud af sine ressourcer. Det er skyggesider, som de fleste af os kender til og vil opleve på forskellige måder i løbet af vores liv.

Den eneste måde at opdage sine skyggesider, er ved at blive ved med at være nysgerrig på sig selv og udfordre sammenhænge, situationer og forklaringer i hvorfor energien ser ud som den gør. 

Til gengæld er der mange forskellige former for healing, alt efter hvilken metode du foretrækker. Her kan nævnes at arbejde med krystaller, chakrahealing, selvkærlighed, yoga, meditation eller eksempelvis mindfulness. ♥︎

Skyggearbejde

4. Overgiv dine manifesteringer til universet 

Mange bliver utålmodige, hvis deres manifestationer ikke bærer frugt med det samme. Men husk, at dine drømme aldrig er tilfældige. 

Din sjæl styrer dig altid mod den udvikling, som du er ment til at skulle igennem. 

Derfor kan du også trygt følge med flowet. Din modstand er aldrig tilfældig eller forgæves.

Så tag i mod dem og undersøg hvorfor og hvordan dette har en relevans for at bringe dig nærmere dit fuldendte liv. Og husk at være tålmodig med dig selv. Den udvikling du gennemgår, er præcis hvad du har brug for. 

5. Tune ind på dine drømme 

Det store, personlige arbejde er altid vigtigst for at få dine manifesteringer til at bære frugt. Og derfor skal de have mest fokus. 

MEN, når det er sagt, så kan vi - helt konkret - tune os ind på vores drømme gennem aktiv manifestering. Husk på stemmegaflen, der aktiverer andre stemmegafler. Den skal vi have fat i, igen. 

Fordi du kan ændre din egen energi, gennem eksempelvis affirmationer, mantragengivelse, 3:6:9 metoden eller visualiseringer.

Konkret drejer det sig om at indstille sin energi til den vi ønsker at tiltrække. Derfor kan du eksempelvis forsøge dig med at visualisere, at du allerede har opnået dine drømme.

På den måde vibrerer du på en frekvens, hvor du bedre kan tiltrække selvsamme drøm.

Det er ikke nok at tænke på drømmen, vi skal mærke og føle den. 

Law of attraction

At leve i flow 

Når vi forstår, at Law of Attraction og manifestation er en uundgåelig del af vores tilværelse, så kan langt bedre mestre den konstante manifestering på afslappet vis. 

Selvom den aktive manifestation er spændende og vigtig, så er det det naturlige, evige flow af energi essentiel at hengive sig til. 

Ligesom den evige praksis i at hæve grundenergien og dermed tiltrække positivitet, overflod og grundlæggende "god" energi, er en personlig udvikling der skal vedligeholdes og aldrig ender. 

Den gode nyhed er, at vi hurtigt mærker fordelene ved denne livevis. Ikke alene forbedres vores indre balance og autenticitet, vi vil også tiltrække alle de ting vi ønsker. 

Universet arbejder nemlig altid i vores bedste interesse. 

Krystaller til manifestering

Der findes mange forskellige krystaller, som er nyttige at arbejde med, når det kommer til manifestation. 

Det skyldes selvfølgelig, at forskellige krystaller, vil påvirker din energi forskelligt.

På den måde kan det eksempelvis være gavnligt at arbejde med rosakvarts, såfremt du ønsker at styrke kærligheden i dit liv. Eller citrin såfremt du ønsker støtte i situationer med stort pres, eksempelvis en jobsamtale eller en eksamen. 

En krystal der hjælper i alle former for manifestering er dog pyrit. Denne krystal styrker vores evne til at tune ind på bestemte energier, men styrker også vores evne til at se vores drømme tydeligt. 

Krystallen engagerer os og vores energi på laserskarp vis, og det gør vores vibrationer ekstremt magnetiske overfor det vi gerne vil tiltrække. 

pyrit manifestering

Læs mere om pyrit krystalllen her

Rigtig god fornøjelse med din manifestering ♥︎

Du kan blive klogere på krystallens verden her på siden - eksempelvis ved at læse videre om rosakvarts egenskaber eller selenits betydning